Jennifer Grey még mindig jól néz ki!

Jennifer Grey még mindig jól néz ki!
Fotó: closerweekly.com

Jennifer Grey színésznőn úgy látszik nem fog az idő. A Dirty Dancing női sztárja, Baby-je ma is vadítóan néz ki, miközben kislányos bája megmaradt. A 28 évvel ezelőtt bemutatott hírhedt táncos filmben Patrick Swayze párjaként aratott hatalmas sikert, begyűjtve a szakma dicséretét is. Azóta láthatóan szerényebb, visszavonultabb életet él, úgy tűnik, tervei nem kötik szorosan a filmgyárhoz.

Jennifer Grey karrierje nem hollywoodi forgatókönyv szerint alakult. A várt szerepek elmaradtak, és csak kisebb mozifilmekben bukkant fel a neve a stáblistán. Férjhez ment Clark Gregg színészhez, akivel 2001 óta házasok. Bár az 1987-ben debütált alkotás új korszakot nyitott a zenés produkciók világába, és Patrick Swayze is megalapozta jövőjét, Jennifernek kevesebb rivaldafény jutott. Több – Jenny Grey, Wanda West – néven is próbált érvényesülni, több-kevesebb sikerrel. Öröm az ürömben, hogy gyermeke születése után végre rátalált magára, és ma már képes a kamerákba mosolyogni. Vérbeli színésznőként teszi a dolgát, hálásan fogadva kisebb szerepeket is.

Jennifer Grey-ről készült fotókon bájos arc mosoly vissza, tetézi jókedvét, hogy időközben elkészült a Dirty Dancing remake-je, ami szép pillanatokat idéz a hajdani, eredeti forgatásról. Jennifer és Patrick Swayze özvegye, Lisa nem habozott, hanem azonnal rábólintott a tervre, amikor felvetették, hogy újra alkotnák a ’80-as évek tuti moziját.

Mindkettőjük életében fontos szerepet játszott a Golden Globe-díjas produkció, ezért nem meglepő, hogy az új változat nosztalgiát ébresztett az érintettekben.

You May Also Like

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Minden vélemény számít!