Sztár életmód

Vanessa Packer tippjei: legyünk fittek, mint a szupermodellek!

Álmodott arról valaha, hogy úgy néz ki, mint egy szupermodell? Feladta ezt az álmot, mert úgy gondolta a modellek túl keveset esznek, és túl megerőltető gyakorlatokat végeznek? Ha igen, ebben a cikkben Vanessa Packer, aki a modelfit.com alapítója és a világ leghíresebb modelljeit (pl. Sara Sampaio, Shanina Shayk stb.) edzi, megosztott néhány tippet, amiket ha folyamatosan betart, akár szupermodell külseje is lehet.

Az első tipp, amit a tréner megosztott az, hogy ne támaszkodjunk túlságosan a gyümölcslevekre. Persze lehet őket fogyasztani diéta közben, főleg egy reggeli edzés után, de ne túl gyakran.

Vanessa Packer tippjei - legyünk fittek, mint a szupermodellek!

Az egyetlen, ami többször fogyasztható a Bonberi Coco Zöld Dzsúsz. Ez hihetetlenül tápláló és hidratáló. Akár otthon is elkészíthető: kókuszvizet, citromot, gyömbért, spenótot, almát és fekete káposztát felhasználva.

Ahhoz, hogy szupermodell kinézete legyen, elengedhetetlen az egészséges reggeli. A legajánlottabb ilyenkor a zabpehely, amit minden modell használ ahhoz, hogy egészséges maradjon. Jobb, ha a gyors-ételektől távol tartja magát, inkább főzzön saját maga valamit, a főzés ugyanis kielégíti az éhséget és sokkal egészségesebb a házi koszt, mint a gyors éttermek ételei.

Packer szerint nem tilos a szénhidrát bevitele, kivéve a cukorbetegeket, de azok, akik bírják, fogyaszthatják bátran (persze csak mértékkel). Azt is tanácsolja, hogy ne vonjuk meg magunktól az ételt a vékonyabb alak elérése érdekében. Gondolkozzunk el azon, hogy mire van szüksége szervezetünknek a helyes működéshez és hamar rájövünk, hogy az ételmegvonás a lehető legrosszabb döntés. Olyan ételeket egyen tehát, amik táplálják a szervezetét, és ne csak a testünkért együnk, hanem magunkért is.

A pihenés is elengedhetetlen edzések után. Győződjön meg róla, hogy eleget alszik ahhoz, hogy mindennapi problémáival megküzdjön. Ne felejtse el tehát, hogy a pihenés és a nyugalom létfontosságú mindenki számára.

Azzal kapcsolatban, hogy mit viseljünk edzéskor, Vanessa annyit tanácsol, hogy legyen minél színesebb, amit visel, hiszen akkor több kedvvel végzi majd az edzés gyakorlatokat.

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Minden vélemény számít!