Vanessa Packer tippjei: legyünk fittek, mint a szupermodellek!

Álmodott arról valaha, hogy úgy néz ki, mint egy szupermodell? Feladta ezt az álmot, mert úgy gondolta a modellek túl keveset esznek, és túl megerőltető gyakorlatokat végeznek? Ha igen, ebben a cikkben Vanessa Packer, aki a modelfit.com alapítója és a világ leghíresebb modelljeit (pl. Sara Sampaio, Shanina Shayk stb.) edzi, megosztott néhány tippet, amiket ha folyamatosan betart, akár szupermodell külseje is lehet.

Az első tipp, amit a tréner megosztott az, hogy ne támaszkodjunk túlságosan a gyümölcslevekre. Persze lehet őket fogyasztani diéta közben, főleg egy reggeli edzés után, de ne túl gyakran.

Vanessa Packer tippjei - legyünk fittek, mint a szupermodellek!

Az egyetlen, ami többször fogyasztható a Bonberi Coco Zöld Dzsúsz. Ez hihetetlenül tápláló és hidratáló. Akár otthon is elkészíthető: kókuszvizet, citromot, gyömbért, spenótot, almát és fekete káposztát felhasználva.

Ahhoz, hogy szupermodell kinézete legyen, elengedhetetlen az egészséges reggeli. A legajánlottabb ilyenkor a zabpehely, amit minden modell használ ahhoz, hogy egészséges maradjon. Jobb, ha a gyors-ételektől távol tartja magát, inkább főzzön saját maga valamit, a főzés ugyanis kielégíti az éhséget és sokkal egészségesebb a házi koszt, mint a gyors éttermek ételei.

Packer szerint nem tilos a szénhidrát bevitele, kivéve a cukorbetegeket, de azok, akik bírják, fogyaszthatják bátran (persze csak mértékkel). Azt is tanácsolja, hogy ne vonjuk meg magunktól az ételt a vékonyabb alak elérése érdekében. Gondolkozzunk el azon, hogy mire van szüksége szervezetünknek a helyes működéshez és hamar rájövünk, hogy az ételmegvonás a lehető legrosszabb döntés. Olyan ételeket egyen tehát, amik táplálják a szervezetét, és ne csak a testünkért együnk, hanem magunkért is.

A pihenés is elengedhetetlen edzések után. Győződjön meg róla, hogy eleget alszik ahhoz, hogy mindennapi problémáival megküzdjön. Ne felejtse el tehát, hogy a pihenés és a nyugalom létfontosságú mindenki számára.

Azzal kapcsolatban, hogy mit viseljünk edzéskor, Vanessa annyit tanácsol, hogy legyen minél színesebb, amit visel, hiszen akkor több kedvvel végzi majd az edzés gyakorlatokat.

You May Also Like

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Minden vélemény számít!