Tom Cruise és kedvenc avokádós salátája

Tom Cruise az olasz konyha legnagyobb rajongója. A neves éttermek mellett, ő maga is szeret kötényt kötni és olykor összedobni valami finomságot konyhájában.

Tom Cruise a konyhában

Los Angeles egyik legnevesebb éttermébe szokott Tom olykor ellátogatni. Ott eheti egyik kedvenc salátáját. A sztár jelentős figyelmet fektet étrendére, mivel teljes egészében az egészséges életmód híve. Bevallása szerint olykor fogyaszt egy-két falat gyorskaját vagy chipset, mivel nagyon szereti őket. Bár, ha egy tál kitűnően elkészített homárt tesznek elé, akkor inkább választja azt, mint a hízlaló, zsíros és cukros ételeket.
Tom Cruise kedvenc salátája a zöldsaláta avokádóval és friss koktélparadicsommal.
A hozzávalók között szerepel:
-egy avokádó
-10 dkg gorgonzola
-néhány koktél paradicsom
-apróra szeletelt lilahagyma
-petrezselyem
-tárkony
-bazsalikom
-zellerszár
-bors
-egy evőkanál extra szűz olívaolaj
-két evőkanál balzsamecet
-friss saláta levelek
A koktélparadicsomos és avokádós zöldsaláta elkészítése nem igényel különösebb ügyességet vagy konyhai jártasságot. Könnyen és gyorsan elkészíthető. Kitűnő energiát biztosít a nap folyamán.
Szeljük vékonyra az avokádót, majd helyezzük körbe egy tányéron. Erre mehetnek a gorgonzola szeletek. Amint ezzel készek vagyunk, meglocsolhatjuk a balzsamecettel és rátehetjük a saláta leveleket. Könnyeden szórjuk rá a félbevágott koktélparadicsomokat és a lilahagymát. A lilahagymát legjobb, ha vékonyan felkarikázzuk. A saláta összeállításának utolsó lépéseként adjuk hozzá az előre elkészített fűszereinket és ízesítsük egy kis olívaolajjal is.
Mostmár élvezhetjük Tom Cruise tökéletes avokádós, koktélparadicsomos salátáját. Fogyasszuk frissen és élvezzük ezt a fantasztikus vitaminbombát, mely rengeteg energiát tud számunkra biztosítani.

You May Also Like

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Minden vélemény számít!