Sharon Stone még 57 évesen is gyönyörű!

Sharon Stone még 57 évesen is gyönyörű!

Senki nem gondolná, de a ’90-es évek női ideálja, Sharon Stone már 57 éves. Márciusban ünnepelte születésnapját az Oscar-díjas szőke ciklon, aki kivételes külsejét génjeinek és a természetbarát bőrápolásnak tudja be.

Csak módjával használja a kozmetikumokat, megválogatva hatóanyaguk szerint. Ha teheti, szabadidejében pihenteti arcbőrét, hétvégenként nem használ semmilyen festéket. Számtalanszor lefotózták smink nélkül és jól látható, hogy a színésznőn nem fog az idő. Szájrúzs nélkül is éppolyan vonzó, mint annak idején a „Specialistában”.

 

Sharon még a múlt században vált ismertté olyan filmekkel, mint az „Elemi ösztön” vagy a „Total Recall”, de sci-fi-ben és vígjátékban is szerepet vállalt. Fontosnak tartja a jó megjelenést; a díjkiosztó gálákon rendszerint tökéletes frizurával, trendi ruhában lép a sokat mondó vörös szőnyegre még 2001-es stroke-ja után is. A róla készült fotók visszatükrözik kisugárzását, az ötödik X után sem veszített el báját. Magabiztosan jár-kel mini ruhában, és tűsarkúban, a férfiak még mindig felkapják fejüket, ha látják.

Az ünnepelt filmsztár a sok dicséret ellenére beismerte, megviselte, hogy lassan eljár felette is az idő:

„A 40-es éveim elején történt, amikor fogtam egy üveg bort és bementem a fürdőszobába mondván, addig ki nem jövők, amíg el nem fogadom magam olyannak, amilyen vagyok.”

You May Also Like

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Minden vélemény számít!