Michael Douglas a rák után szembetegséggel küzd

Michael Douglas szembetegséggel küzdSokak kedvence Michael Douglas, aki igen fiatalon került a show business világába. Apja révén hamar megismerkedett a filmiparral, ahol hamar kitűnt tehetségével. Miután 2000-ben rákbetegség támadta meg, kitartóan küzdött, nem adta meg magát, igazi harcos alkat. Egészsége úgy látszik, azonban most ismét veszélybe került! A látása egyre romlik!

A barátai elmondásából tudni, hogy az utóbbi időben gond van a szeme világával; rosszul lát és igencsak vörös az arca. A National Enquirer-nek adott nyilatkozatok szerint szerettei aggódnak érte és mindent megtesznek, hogy orvosolják a problémát. Egy megbízható forrás állítja: „Michael szemei annyira gyulladtak, hogy ijesztő volt ránézni!

A képeken fekete napszemüveggel takarja el a szó szerint izzó tekintetét, sokan glaukómára, azaz zöld hályogra gyanakodnak. A spekulációk elkerülése végett Staurt Fischer, Douglas New Jersey-i kezelőorvosa kijelentette, a szem körüli duzzanat és a bőrpír kialakulásáért azok a szemcseppek is felelősek lehetnek, melyeket a színész a kemoterápiás kezelés során szedett.

A mellékhatások eredménye lehet, hogy Douglas feje szinte feldagadt. A találgatások szerint a receptre felírt orvosi mariuána használata is okozhatta a súlyos szemirritációt.

Bár a nyelvrákot sikeresen leküzdte a 70 éves filmsztár, láthatóan még nincs rendben, derül ki a sorozatos kommentekből az eset kapcsán. Felesége, Catherine Zeta-Jones mindenesetre kitart mellette, ahogy fogadta: jóban-rosszban.

You May Also Like

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Minden vélemény számít!