Meryl Streep, a természetes szépség mintaképe

Meryl Streep, a természetes szépség mintaképe

Meryl Streep szépségét nem csak rajongói, hanem színésztársai is irigyelik és csodálják. A 68 éves négygyermekes színésznő sok olyan ember példaképe, akik a természetes szépség hívei. A színésznő 2012-ben a legidősebb címlaplányként, 62 évesen szerepelt a Vogue címlapján, amit egészségtől, boldogságtól és szépségtől sugárzó arca ragyog  be. Ezzel is bebizonyította, hogy külső beavatkozások nélkül, a saját természetes adottságainktól vagyunk a legszebbek és legértékesebbek.

Meryl Streep, a természetes szépség mintaképeAz egyszerűség és a természetesség híve

Meryl Streep soha nem volt a reflektorfény középpontja, nem szereti a felhajtást. Inkább átlagosnak, mint különlegesnek tartja magát. Egy olyan nő, mint mindenki más, aki munkája után otthon tölti ideje nagyrészét, családja körében. Nagyon fontos számára a kiegyensúlyozottság, a külső és belső közötti harmónia. Nagy hangsúlyt fektet az önismeret elmélyítésére, a lelki béke megteremtésére, amit előszeretettel ajánl követői számára is.

Mottója az „ép testben ép lélek” közismert mondás, ezért fontosnak tartja a rendszeres testmozgást és az egészséges életmódot. Kerüli a vegyszerekkel és színezékekkel dúsított élelmiszereket és csakis organikus, friss, egészséges ételeket eszik. Emellett rendszeresen jár úszni, hogy jó kondiban tartsa magát.

A legnagyobb titka azonban …

Az, hogy Meryl Streep 68 évesen is finom, kisimult bőrrel és ragyogó mosollyal néz a kamerákba, egyetlen dolognak köszönhető, mégpedig annak, hogy soha nem nyúl az arcbőréhez. Nem piszkálja soha, így megóvja a fertőzések, pattanások kialakulásától. Hiszen köztudott, hogy kezünkről rengeteg baktérium kerülhet az érzékeny arcbőrünkre, és csak rontunk a helyzeten, ha folyamatosan piszkáljuk azt.

Ha sminkelésről van szó, a színésznő akkor is az egyszerűség, természetesség híve. Visszafogott, ugyanakkor üdítő, fiatalos sminket használ. A halványabb, pasztell színeket preferálja és többnyire bogyós gyümölcsöket idéző színárnyalatokat használ. De mindezek csak mellékes kiegészítői természetes, belülről áradó szépségének. Szemének és mosolyának őszinte ragyogása kifejezik azt a belső békét és harmóniát, amit igyekszik mindennapjaiban megteremteni. Meryl Streep sok fiatal számára lehet az önmagunkkal való megelégedés, az egészséges önbizalom és az önbecsülés példaképe.

 

You May Also Like

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Minden vélemény számít!