Sztár életmód

Meryl Streep, a természetes szépség mintaképe

Meryl Streep szépségét nem csak rajongói, hanem színésztársai is irigyelik és csodálják. A 68 éves négygyermekes színésznő sok olyan ember példaképe, akik a természetes szépség hívei. A színésznő 2012-ben a legidősebb címlaplányként, 62 évesen szerepelt a Vogue címlapján, amit egészségtől, boldogságtól és szépségtől sugárzó arca ragyog  be. Ezzel is bebizonyította, hogy külső beavatkozások nélkül, a saját természetes adottságainktól vagyunk a legszebbek és legértékesebbek.

Meryl Streep, a természetes szépség mintaképeAz egyszerűség és a természetesség híve

Meryl Streep soha nem volt a reflektorfény középpontja, nem szereti a felhajtást. Inkább átlagosnak, mint különlegesnek tartja magát. Egy olyan nő, mint mindenki más, aki munkája után otthon tölti ideje nagyrészét, családja körében. Nagyon fontos számára a kiegyensúlyozottság, a külső és belső közötti harmónia. Nagy hangsúlyt fektet az önismeret elmélyítésére, a lelki béke megteremtésére, amit előszeretettel ajánl követői számára is.

Mottója az „ép testben ép lélek” közismert mondás, ezért fontosnak tartja a rendszeres testmozgást és az egészséges életmódot. Kerüli a vegyszerekkel és színezékekkel dúsított élelmiszereket és csakis organikus, friss, egészséges ételeket eszik. Emellett rendszeresen jár úszni, hogy jó kondiban tartsa magát.

A legnagyobb titka azonban …

Az, hogy Meryl Streep 68 évesen is finom, kisimult bőrrel és ragyogó mosollyal néz a kamerákba, egyetlen dolognak köszönhető, mégpedig annak, hogy soha nem nyúl az arcbőréhez. Nem piszkálja soha, így megóvja a fertőzések, pattanások kialakulásától. Hiszen köztudott, hogy kezünkről rengeteg baktérium kerülhet az érzékeny arcbőrünkre, és csak rontunk a helyzeten, ha folyamatosan piszkáljuk azt.

Ha sminkelésről van szó, a színésznő akkor is az egyszerűség, természetesség híve. Visszafogott, ugyanakkor üdítő, fiatalos sminket használ. A halványabb, pasztell színeket preferálja és többnyire bogyós gyümölcsöket idéző színárnyalatokat használ. De mindezek csak mellékes kiegészítői természetes, belülről áradó szépségének. Szemének és mosolyának őszinte ragyogása kifejezik azt a belső békét és harmóniát, amit igyekszik mindennapjaiban megteremteni. Meryl Streep sok fiatal számára lehet az önmagunkkal való megelégedés, az egészséges önbizalom és az önbecsülés példaképe.

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Minden vélemény számít!