Megan Fox terhességi edzésterve és diétája

Megan Fox újra édesanya lesz és beszélt a terhességgel kapcsolatos tapasztalatairól, valamint arról, hogy hogyan reagáltak erre a gyerekei. Egy színésznőhöz közeli forrás lerántotta a leplet Megan Fox edzéstervének titkairól, így megtudhatjuk, hogyan tartja fitten magát a gyönyörű színésznő a terhességi periódus alatt is.

Megan Fox terhességét áprilisban jelentették be, és ez a harmadik baba szinte csodaként hatott a színésznő és férje, Brian Austin Green romló kapcsolatára, hiszen azonnal félretették a válást, és még egy babaváró vakációra is elmentek Hawaii-ra.

A pár nagyon reméli, hogy a gyerek egészséges lesz, a nemét pedig csak a családnak és a közeli barátoknak árulták el.

A forrás azt is elárulta, hogy Megan mindent megtesz azért, hogy biztosítsa fittségét és egészségét, ennek érdekében pedig keményen edz is.

Edzésterve kardióból áll, súlyemelésből, jógából és Piláteszből, amelyeket minden héten gyakorol. A kinti gyakorlatokat is nagyon kedveli, gyakran jár túrázni férjével Briannel, hogy formában maradjon.

Ami a diétát illeti, a színésznő rendkívül óvatos. Az étrendje csakis egészséges és zöld ételekből tevődik össze. Nem követ semmilyen más speciális diétát, és az ő étrendje is folyamatosan változik.

Az edzés és a diéta sokkal keményebb és a színésznő is szigorúbban fogja saját magát, amikor forgat. Ételeit szereti mindig friss hozzávalókból elkészíteni, amit a helyi mezőgazdasági termelők piacáról szokott beszerezni.

Nagy rajongója a friss gyümölcsöknek és zöldségeknek, gyerekeit is arra ösztönzi, hogy ezeket egyék.

A színésznő csak akkor csal napokat a diétával, ha valamilyen étel után sóvárog a terhesség miatt. Annak ellenére, hogy a jelentések szerint a terhesség ártott a szépségének, Megan Fox nagyon boldog és imád terhesnek lenni, szerinte a terhesség procedúrája gyönyörű, és már alig várja, hogy találkozhasson babájával.

You May Also Like

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Minden vélemény számít!