Lea Michele diétája és edzésterve

Legyünk őszinték, elég egyértelmű, hogy a gyönyörű Lea Michele színésznő imád edzeni. Minden, ami magába foglalja a természetet, vonzza őt, legyen szó, kocogásról, jógáról a parkban, vagy úszásról.

Lea, az amerikai Glee televíziós musical- és vígjátéksorozat sztárja gyakran oszt meg rajongóival pillanatokat a mindennapjaiból Instagramon, így nem csoda, hogy lányok ezrei szeretnék követni, és olyan gyönyörű fizikummal rendelkezni, mint a színésznő.

Lea Michele turázás

Lea Michele edzéstervének első lépése a túrázás. A túrázás egy nagyszerű dolog, főleg nyáron, hiszen teljesen le lesz nyűgözve attól, hogy mennyi kalóriát éget el csak úgy, hogy elmegy sétálni a fák között megcsodálva a maga körül elhelyezkedő természetet. Egy átlagos 59 kilós nő körülbelül 1 óra túrázás után 350 kalóriát égethet, így érdemes elindulni és felfedezni, hogy milyen lehetőségeket ajánl a természet.

Az ugrókötél is remek módja az edzésnek, amennyiben nem szeretne lemenni az edzőterembe, és Lea legutóbbi közösségi oldalakon megosztott képei alapján igen fárasztó és kemény módja a kalóriaégetésnek. Talán érdemes kölcsönkérni a gyerekektől az ugrókötelet a nyár idejére, hiszen 10 perc ugrókötelezéssel akár 150 kalóriát is égethet.

Szem előtt tartva az egészséges étkezést, Lea csakis jó dolgokat hajlandó bevinni szervezetébe, erre a legjobb mód pedig a gyümölcslé, vagy turmix. Ő az élő példa arra, hogy ezek a vitaminban gazdag italok lehetnek a megoldásai a problémáknak, hiszen több energiát adnak a napi teendők elvégzésére, és így szükséges ásványi anyagokat juttathat a szervezetébe, amik miatt a haja és a körmei is gyorsabban nőhetnek.

Lea Michele diétaHa ilyen egészséges italokat és ételeket fogyaszt, kevesebb kalória vár majd elégetésre. Sokkal jobb egy gyümölcslevet meginni reggelire, mintha valami gyorséttermi ételt kapna be úton a munkába. Mielőtt ezt tenné, álljon meg és kérdezze meg magától: „akarok-e formás testet, vagy nem?”

You May Also Like

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Minden vélemény számít!