Jennifer Aniston fitnesz rutinja

Jennifer Aniston a People magazin címlapján szerepelt a Világ Legszebb Női kiadás keretein belül, ahol a fitnesz-szerető színésznő beszélt diétájáról, edzéstervéről, szépségápolásról és életéről Justin Theroux-val.

Jennifer Aniston fitness rutinja

A gyönyörű színésznő már hosszú évek óta a hölgyek példaképe, ami nem is csoda, hiszen nemcsak tökéletes alakja van, de most megtudhatjuk hogy hogyan tartja fent az egyensúlyt az edzés és a pihenés között, valamint hogy hogyan öregszik szinte észrevehetetlenül Jennifer Aniston.

Meglepő, de a színésznő edzésterve nem is olyan kemény, mint azt a legtöbb magazin állítja, és a People magazinnak adott interjújában cáfolta azt a pletykát, miszerint kétszer is edz egy nap:

„Úristen, dehogy! Megőrültél? Körülbelül egy órán át edzek minden nap, de vasárnapokon általában nem.”

Arról, hogy mitől érzi a legszebbnek magát, a színésznő azt nyilatkozta:

„Igazán szépnek érzem magam, amikor befejezek egy edzést, mivel gondoskodtam a testemről, az endorfinok dolgoznak és pumpál a vérem.”

Jennifer Aniston edzésterv

Az edzéstervéről azt lehet tudni, hogy hetente három napon át jógázik és forgásos gyakorlatokat végez, ami 25-30 perc forgásból és körülbelül 30-40 perc jógából áll.

Három napon át pedig otthon súlyemelő gyakorlatokat végez a saját testsúlyát használva, vagy kardiózik. Általában 15 percet tölt a szobabiciklin, 15 percet a futópadon és 15 percet pedig az elliptikus gépen.

Az énekesnő edzése mellett szívesen fogyaszt fehérjeturmixokat is, ezekbe banánt, cseresznyét, fekete ribizlit, kakaóport, kollagén peptidet, és csokoládé mandula tejet is tesz.

Arról, hogy hogyan érte el a szálkás karokat, a színésznő azt nyilatkozta, hogy a jóga segített ezen, hiszen ott saját testsúlyát kellett emelgetnie, ha pedig épp az edzőteremben volt, akkor 5 kilogrammos súlyokat emelt, vagy csak mozgatott.

You May Also Like

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Minden vélemény számít!