Híres színésznők bőrápolási trükkjei

Híres színésznők bőrápolási trükkjei

A hírességek élete az állandó reflektorfény miatt nyitott könyv az egész világ számára. Munkájuk egész életüket és életstílusukat meghatározza, állandóan topon kell lenniük és folyamatosan ragyogniuk kell. Mindemellett pedig bármit tesznek, az megbélyegzi őket és a rajongók elkezdik követni a példájukat.

Azt is tudjuk, hogy a kor sok ember, de leginkább a nők számára tabu és igyekeznek mindenféle módszerrel eltűntetni jeleit. Ránctalanító és hidratáló krémekkel, plasztikai beavatkozásokkal és csodákra képes sminkkölteményekkel próbálkoznak kisebb-nagyobb sikerrel. Vannak azonban a hírességek között is olyanok, akik az egyszerű, egyenesen a természetből származó alapanyagokra és módszerekre esküsznek.

Természetes bőrápolási tippek Hollywoodból

Jennifer Aniston szem körül megjelenő ráncait vazelinnel tűnteti el, ami üdítően hat a bőrre, a szemre és a szempillákra is. Szemhéját, szempilláit és a szem körüli részeket is ezzel keni be minden este.

Scarlett Johansson szintén egy olyan arctisztító módszert alkamaz, ami miatt elég a konyháig kimenni. Mindenféle drága arctisztító termék helyett almaecettel mossa le az arcát, ami fertőtlenítő és tisztító hatása miatt a hajra és a bőrre is egyaránt jó. Egy hasonlóan hatásos hajápolási módszer az olívaolaj és tojássárgája keverék, ami Blake Lively színésznő édesanyjától tanult házi módszere. Az eredmény csillogó, dús és egészséges haj.

A kávé számos jótékony hatása közismert és egyre elterjedtebb a szépségápolás területén is. Halle Berry színésznő ezt tudatosan ki is használja, és hetente használ őrölt kávét bőrének ápolására. Tisztítja, fertőtleníti és feszessé teszi a bőrt, sőt még a narancsbőrt is eltűnteti.

Színésznők saját márkái

Vannak olyan hírességek is, akik akkora gondot fordítanak a bőrápolásra, hogy saját márkával ellátott termékeket dobtak a piacra, amit előszeretettel használnak saját maguk is. Ezek nem csupán hatékony ápolásukról és természetes összetevőikről híresek, hanem arról is, hogy környezetkímélő és újrahasznosított anyagokból készült csomagolással vannak ellátva.

Ilyen például Gisele Bündchen modell saját terméke, a Sejaa Skin Care bőrápoló krém, vagy Orlando Bloom felesége, a szintén modell Miranda Kerr natúrkozmetikuma, a Kora Organics. A Juce Beauty néven ismert natúrkozmetikumok kitalálója és a cég vezérigazgatója a híres Gwyneth Paltrow, a The Honest Company brandhez pedig Jessica Alba színésznő nevét köthetjük. Ők ilyen módon mutatnak példát a világnak: szépségápolás természetes és környezetbarát módon.

You May Also Like

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Minden vélemény számít!