Egészséges Hollywood

Hollywood sztárjai mindig kicsattanó formában állnak kamerák elé. De vajon mit csinálnak akkor, mikor nem állnak a nyilvánosság előtt? Hogyan őrzik meg alakjukat, egészségüket és formájukat?

Jessica Alba a Honey és a Sin City jól ismert sztárja igaz lelkű egészség guruként él.  2011-ben alapította meg vállalatát, mely olyan háztartási termékeket forgalmaz, melyek méreganyagoktól teljesen mentesek. A vállalatot The Honest-nek nevezte el. A színészet mellett ez lett második kedvenc elfoglaltsága. Emellett rendszeresen jógázik és jelentős figyelmet fordít az egészséges táplákozásra. Megfelelő mennyiségű zöldséget, gyümölcsöt és gluténmentes ételt fogyaszt.

Jane Fonda a fiatalos 80 éves színésznő rengeteg kellemes pillanatot okozott nekünk a tévé képernyőjén keresztül. A nagyra becsült színésznő a mai napig kicsattanó formában van és nyugodt szívvel letagadhat akár 20 évet is. Jane Fonda nagy szerelme az aerobik. Több mint 20 videót készített erről és életmódjáról még könyvet is írt. A 80-as években edzőtermet is nyitott. Szerinte a táplálkozásban a mértékletesség a lényeges. Zöldségekben és gyümölcsökben gazdag életmódot kell folytatni. A dohányzást teljességgel elitéli és több ellen-kampányban is részt vett.

Michelle Obama, Amerika volt first ladyje, jelentős szerepet játszott az egészséges életmód melletti harcban. Emellett számos jótékonysági akcióhoz is adta arcát. Az Egyesült Államok társadalmában az egyik legnagyobb gondott az elhízás okozza. Az elhízás miatt pedig egyre több az egészségügyi probléma is. Michelle Obama nagy erővel buzdította a rá felnéző embereket az egészséges életmódra és a mozgásra. Michelle is egészségesen étkezik, saját rendezésű konyhakertje volt. Az őt követő emberekkel még az edzéstervét is megosztotta.

You May Also Like

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Minden vélemény számít!