Sztárok, akik étkezési zavarokkal küzdöttek fiatal korukban

Amikor ránézünk egy hírességre természetes, ha azt gondoljuk mennyire könnyű az élete és milyen boldog és kiegyensúlyozott gyerekkora volt. Talán csak a legnagyobb rajongóik tudják róluk, de rengeteg sztár nehéz dolgokat élt át gyerekként, amik később hatással voltak egész életükre.

A koplalástól kezdve az étkezés utáni hányásig, néhány híresség mindent megtenne, hogy vékony maradjon. A társadalom átmosta az emberek agyát azzal, hogy csak a csinos lányok érhetnek el dolgokat az életben, ezért szinte minden fiatal követni szeretné a példájukat, még akkor is, ha ez az egészségükbe is kerülhet. Az alábbiakban olyan hírességekről esik szó, akik időben rádöbbentek, hogy nem ez a helyes út és ezt felvállalták a nyilvánosság előtt is.

Celebek akik étkezési zavarokkal küzdöttek - Demi Lovato

Demi Lovato-nak sem volt a legjobb gyerekkora, hiszen úgy emlékszik, 4 évesen a tükörbe nézve, kövérnek tartotta magát, és az iskolában is „gömböcnek” csúfolták. 12 évesen 9 kilót fogyott, úgy hogy egyáltalán nem evett és ez nem csak a testét, de a személyiségét is károsította. 2010-ben bevonult egy rehabilitációs központba bulimiája és öncsonkítása miatt. Azóta újra boldog és egészséges életet él.

Celebek akik étkezési zavarokkal küzdöttek - Jessica Alba

Hiszi vagy sem, Jessica Alba is étkezési zavarokkal küszködött fiatalabb korában. 1999-ben, amikor megkapta a Sötét Angyal egyik szerepét, elkezdett edzeni, hogy formában legyen, de ez az edzés lassan átment drasztikus koplalásba, egészen addig, amíg anorexiás nem lett. Ekkor mindössze 45 kilóra fogyott. Később sikeres kezelést kapott és megküzdött az elhízástól való félelemmel.

Celebek akik étkezési zavarokkal küzdöttek - Jane Fonda

Jane Fonda, egy azon sztárok közül, akik híres családba születtek, hiszen apja is színész volt. Egészen fiatal korától kezdve Jane apja, Henry Fonda nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy lánya mindig jól nézzen ki. Arra tanította, hogy a legfontosabb a kinézete. Jane bevallotta, 21 éves kora óta bulimiában szenvedett, és igazán 1982-ben döntötte el, hogy ideje megválni teljesen betegségétől.

Celebek akik étkezési zavarokkal küzdöttek - Russell Brand

Nem túl gyakori, hogy a férfiak bevallják étkezési zavaraikat, úgyhogy le a kalappal Russel Brand előtt. Egy interjúban vallotta be, hogy bizony ő is bulimiás volt 14 éves korában. Mára viszont azon dolgozik, hogy minél egészségesebben étkezzen, és az önbecsülésén is megpróbál folyamatosan javítani.

 

You May Also Like

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Minden vélemény számít!