Becca Pace – egy fitnesz oktató napi étrendje

Becca Pace – egy fitnesz oktató napi étrendje

Ha azt hitte, a fitnesz oktatók élete könnyű, hát nagyot téved. Becca Pace ugyanis minden nap 6 fitnesz órát ad teljesen különböző helyszíneken. Túlélésének titka, hogy mindig van nála egy üveg víz, hogy folyamatosan hidratált maradjon.

Amikor csak egy gyors harapnivalóra vágyik, erősen támaszkodik a gyümölcsturmixokra és a mogyoróvajra, viszont szüksége van a főétkezésekre is, hogy energikus és erős maradjon.

Becca Pace - reggeli
Becca Pace – reggeli

A fitnesz oktatók reggelije görög joghurtból, müzliből, banánból és áfonyából áll (vagy bármilyen gyümölcsből, ami kéznél van), hiszen ezeket gyorsan és könnyen elő lehet készíteni főleg kora reggel, amikor még senkinek sincs sem ideje, sem pedig energiája egy komolyabb ételt összehozni.

Becca Pace - ebéd
Becca Pace – ebéd

Becca Pace állandó rohanása miatt sokszor ebédel odakint az úton. A levese általában zöldségekből készül (bár nem vegetáriánus), kelkáposztából, burgonyából, babból és avokádóból. Ez rendkívül finom, nagyon egészséges, és ettől garantáltan nem lesz éhes, még akkor sem, ha hosszú út áll előtte. Ez az egészséges leves még belülről is felmelegíti, és kellemes érzés tudni, hogy minden hozzávalója természetes és egészséges.

Becca Pace - vacsora
Becca Pace – vacsora

Mint mindannyiunk, Becca is általában teljesen kiéhezve várja a vacsorát. Nagyon szereti a tésztát, és szüksége is van a szénhidrátra egy hosszú, kalóriaégető nap után. Azonban mindig kevesebbet eszik, mint amennyit bírna, mert nem akar puffadásérzetet a túlzott evéstől.

Ő hajlamos kényelmesen, lassú tempóban étkezni, ami hasznos lehet abban, hogy az anyagcsere egyenletesen dolgozzon.

A napi étkezése itt viszont nem ér véget, hiszen nagy jégkrém rajongó, így hetente többször fogyaszt jégkrémet vacsora után.

„Kislánykorom óta szeretem a jégkrémet, és ez úgy látom nem fog egyhamar változni”-nyilatkozta Becca Pace.

Ez volt tehát egy fitnesz oktató napi étrendje, próbálja ki ön is az egészségének megőrzése érdekében!

You May Also Like

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Minden vélemény számít!