Az ételrajongó Justin Timberlake

Az ételrajongó Justin Timberlake

Justin Timberlake egy nagyon színes és sokoldalú személyiség. Nem csupán a zene- és filmiparban kiemelkedő, hanem a gasztronómiában is. Igazi ételrajongó, imád enni és még saját éttermet is nyitott. Mióta feleségével, Jessica Biellel együtt vannak, a közös főzések és a tudatos életmód a közös családi életük része és meghatározó jellemzője lett.

Justin Timberlake a konyhában

A sztárpár elmondása szerint a konyhában megosztja a feladatokat: Jessica főz, Justin pedig süt. Imádja a nagymamája süti-receptjeit és mindig az ő tanácsait kéri egy-egy sütögetés előtt. A nagymama egyik specialitása a házi készítésű áfonyás keksz, amit remekül el tud készíteni ő maga is.

Justin nagy kedvence azonban mégis a brownie, aminek nem képes ellenállni. Elmondása szerint élete egyik legmeghatározóbb kulináris élménye Olaszországban érte, egy tányér homáros tészta formájában. Justin az italok terén is ínyenc és évszakokhoz köti választásait. Télen inkább a whiskey alapú italokat preferálja, nyáron pedig a tequilát. Ki is fejlesztett egy saját márkájú tequilát, aminek a neve Sauza 901.

A színész-énekest pont az ételek és az evés motiválja arra is, hogy fitten tartsa magát és edzen. Elmondása szerint azért edz rendszeresen, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül egyen annyit, amennyit csak szeretne. Így a napi dupla reggeli sem marad el soha. Edzés előtt egy kis mandulavajas amerikai palacsinta, lenmag és tojásrántotta, edzés után pedig tojás vagy proteinshake.

Étteremtulajdonos sztárpáros

2007-ben Justin saját éttermet nyitott New Yorkban Southern Hospitality néven, amely egy grillezős étterem, hiszen imádja az ilyen ételeket és nagymamája receptjeit is előszeretettel használja fel hozzájuk. Az étteremben olyan ételeket készítenek, amelyek meghatározták egész gyerekkorát.

Emellett feleségével együtt nyitották meg Nyugat-Hollywoodban az Au Fudge nevű éttermet, amely az egészséges és tudatos táplálkozás szellemében működik és kicsiknek és nagyoknak egyaránt kínál egészséges ételeket. Jessica Biel számára nagyon fontos ez a szemlélet, amit éttermében és a gyereknevelésben is szigorúan követ. Az ételeket ellenőrzött, természetes hozzávalókból, adalékanyagok nélkül készíti, így éttermükben többnyire vegán, bio vagy nyers ételeket fogyaszthatnak a vendégek.

You May Also Like

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Minden vélemény számít!