Angie Harmon kirobbanó formában szülés után

Szülés után nem egyszerű visszaszerezni álom alakunkat. Ezzel minden anyuka tisztában van. Nézzünk be a Született detektívek sztáranyukájának szülés utáni életmódjába.

Rázd magad te is formába!

Angie Harmon harmadik gyermekének születése után egy évvel már kicsattanó formában volt és mai napig büszke gyönyörű alakjára. Igaz, kemény munkával érte el a kívánt eredményt.
”Rengeteget edzettem és nagyon sok folyadékot fogyasztottam. Emellett lelkiismeretesen és szigorúan követtem mit eszek. Erre régen nem volt szükség.”-mesélte Angie.

Ami az edzést illeti, a kardiora esküszik. Ennek hála érte el tökéletes alakját szülés után. A kardio beleépült a mindennapjaiba. Kerékpározással és sok sétával egészíti ki edzéstervét. Súlyemelés helyett, pedig le-fel hordozgatja a gyerkőcöket. Az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás mellett a bőre ápolására is jelentős hangsúlyt fektet. Angie Harmon szülő és egyben kiváló színésznő is.Sokszor nem egyszerű két vagy akár több helyen lenni egyszerre. Forgatások közben könnyen meg lehet feledkezni a helyes táplálkozásról. Egy-egy ilyen pörgős napon Angie kedvenc turmixát szereti iszogatni, melynek receptjét meg is osztotta rajongóival.

Angie Harmon turmix recept:
  • 1 lime leve
  • fél vagy negyed avokádó
  • egy csésze fagyasztott organikus bogyósgyümölcs
  • Vanília ízű protein por
  • C-vitamin
  • 1-2 evőkanál őrölt len- vagy chia mag
  • 1 csésze kókuszvíz

Ehhez még hozzáadhatunk egy kis fahéjat vagy más ízesítőt. Jól turmixoljuk össze és már élvezhetjük is az energiával töltött csodát.
Az ilyen és az ehhez hasonló turmixokkal indítani a napot a legjobb dolog. Kellő energiát ad a nap következő feléhez, emellett sok vitamint tartalmaz, melynek hatására a szervezet ellenállóképessége is megerősödik. A rendszeres testmozgás pedig kiegyensúlyozottabbá tesz minket. Az egészségünk megőrzése céljából kerüljük a nehéz ételeket. Amennyiben betartjuk ezt a néhány szabályt, akkor visszanyerhetjük szülés előtti alakunkat.
Angie Harmon szerint, naponta legalább 15 percet töltsünk testmozgással és élvezzük az élet minden pillanatát.

You May Also Like

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Minden vélemény számít!