Teáskanál masszázs házilag: napi 10 perc az arc szépségéért!

A megfelelő arcmasszázs végrehajtása minden 30 fölötti nő számára fontos lehet. Ez azzal a ténnyel függ össze, hogy a bőr rugalmassága gyengülni kezd, és a bőr alatti szövet láthatóvá válik. Ez a teáskanál masszázs, amit egy német orvos, Renée Koch ajánlott, segít önnek megőrizni szépségét és fiatalságát.

Ezzel az egyszerű módszerrel akár otthoni körülmények között is csodálatos eredményeket lehet elérni, hiszen a masszázs eltünteti a felesleges folyadékot a szövetekből, javítja a vérkeringést, a bőrt feszessé és rugalmassá teszi.

A teáskanál masszázs - napi 10 perc az arc szépségéért

Ha 10-12 napon át megismétli ezt a folyamatot, hihetetlen eredményeket fog elérni. A masszázs technikája roppant egyszerű. Szükség lesz néhány teáskanálra, egy pohár hideg vízre jégkockákkal, és egy kisebb tál meleg olajra (olíva, körömvirág, len, napraforgó).

Ezután a következő séma szerint hajtsa végre az eljárást: távolítsa el sminkjét, és kenjen arcára hidratáló krémet. Közben fertőtlenítse a kanalakat alkoholban, majd tegye bele a pohár hideg vízbe. Tegye a lehűtött teáskanalat a felső szemhéjakra, és tartsa ott néhány másodpercig.

Ismételje meg ezt a procedúrát ötször. Amikor a kanál melegszik, cserélje ki egy hidegebbre, majd végezze el ugyanazt a folyamatot az alsó szemhéjakon is. Ily módon csökkenti a duzzanatot, és a sötét karikákat. Ezután a kanalakat tegye bele a meleg olajba egy kis időre, és kezdje el az arcmasszázst. Enyhe nyomással mozgassa a teáskanalat a masszázsvonalaknál.

Az alap masszázsvonalak a következők: az orr felső részétől a haj vonaláig, a szemhéjak belső sarkában körkörös mozdulatokkal, az arcon, az orron és az orrlyukakon keresztül az arc oldalsó részéig, az álltól az arcig, a nyak kezdetétől fogva az állig. A masszázs optimális ideje kb. 10 perc. Kezdje először 1-2 perccel, majd minden nap adjon hozzá 1 percet, így a 10. napra 10 percig fog tartani.

You May Also Like

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Minden vélemény számít!