Ez történik arcával, ha szódabikarbónával és kókuszolajjal mossa

Mindannyian szép és tiszta arcbőrre vágyunk, nem igaz? Kozmetikai cégek százai árusítanak mindenféle arctisztító szereket, amik méregdrágák és nem szűkölködnek vegyszerekben sem. De miért is költene drága kozmetikumokra, amik talán nem is használnak, ha elkészítheti arctisztító krémjét akár otthon is egészséges alapanyagokból.

Ehhez az arckrémhez csupán 2 hozzávaló szükséges, méghozzá 2 olyan hozzávaló, ami valószínűleg már alapból megtalálható a konyhájában. A kozmetikumokban levő vegyszerekkel és mérgező összetevőkkel ellentétben, ezek a hozzávalók teljesen egészségesek a bőrnek. Elkészítéséhez csupán kókuszolajra, és szódabikarbónára van szükség.

Ez történik arcával, ha szódabikarbónával és kókuszolajjal mossa

Ahhoz, hogy meghatározza a hozzávalók mennyiségét, előbb határozza meg, milyen a bőrtípusa, és milyen célokat akar elérni a krémmel. Ha érzékenyebb a bőre, akkor ajánlott a 2:1 arányú kókuszolaj és szódabikarbóna, ha nagyobb átalakulást szeretne, használjon 1:1 arányt. Minden, amit tennie kell az, hogy keverje össze ezt a két hozzávalót és vigye fel az arcára.

Ezután két választása is lehet: vagy pár percig fennhagyhatja arcán maszkként, a mélyebb kondicionálásért, vagy lemoshatja akár azonnal meleg vízzel, miután gyengéden felvitte az arcára. Jobb, ha egyszerre csak egy kissebb adagot készít el a tenyerében, ami elég egy kezelésre.

Ez a házilag készített arckrém rendkívül hatékony és hasznos az emberi arcbőrnek. Mindenképpen próbálja ki, garantáltan nem fogja megbánni, az eredménytől egyszerűen le lesz nyűgözve!

Ha ezt a két összetevőt használja, egy nagyon erős kombót hoz létre, ami remekül működik pattanások, bőrpír, hegesedés ellen is, mivel eltávolítja a felesleges szennyeződést, a zsírt, és bőrradírként is kitűnően szolgál. Az eredmény lenyűgöző lesz, és néhány használat után látható lesz a különbség is.

You May Also Like

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Minden vélemény számít!