Egye ezt minden reggel és garantáltan látható lesz az eredménye!

Bizton állíthatjuk, hogy a reggeli a legfontosabb étkezések egyike, különösen, ha szeretné megtartani, vagy csökkenteni a testsúlyát. Egy tanulmány során megállapították, hogy a legjobb és legegészségesebb reggeli a régi jól bevált zabpehely.

Miért éppen a zabpehely? Nos azért, mert igazán finom, és nemcsak reggeliként fogyaszthatja, hanem hozzáadhatja más étkezésekhez is: a kedvenc salátájához, vagy akár egy egészséges ugyanakkor ínycsiklandó desszerthez is.

Egye ezt minden reggel és garantáltan látható lesz az eredménye!

A zabpelyhek tele vannak egészséges tápanyagokkal és magas a rosttartalmuk is, amik elősegítik a megfelelő emésztést, így mindenképpen adja hozzá a zabpelyhet étrendjéhez, ha testsúlyából szeretne veszíteni.

Ahogy már megemlítettük, a zabpehely sok rostot tartalmaz, ami csökkenti a vérben levő koleszterin szintet. Elősegíti a szív egészségét, és az eltömődött vérereket, így kisebb lesz a szívinfarktus és az agyvérzés kialakulásának kockázata. Tudta, hogy a zabpehely az egyik legjobb olyan étel, ami csökkenti a vérnyomást?

A zabpehely egy lignin nevű rostot tartalmaz, aminek rendszeres fogyasztása 35%-al csökkenti a vérnyomást. Egy tanulmány azt is kimutatta, hogy a zabpehely fogyasztása a vastagbél-, mell-, prosztata- és petefészek rák kialakulásának esélyeit is csökkenti.

Rengeteg más tanulmány bizonyítja azt a tényt miszerint, a zabpehely az egyik leghasznosabb étel, és reggeli fogyasztásával akár 31-50%-al kevesebb kalóriát visz be a szervezetébe, aminek nagyon rövid idő alatt meglesz az eredménye, ha testsúlyából szeretne veszíteni, vagy ha megtartaná azt.

You May Also Like

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Minden vélemény számít!